Ερευνητικές συνεργασίες

 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


--Ινστιτούτο Γάλακτος, Ιωάννινα: Λ. Βουτσινάς, Χ. Παππάς
--Αμπελοοινική, Θεσσαλονίκη: Β. Μαρίνος, Α. Γκουλιώτη
--Οινοποιεία: Οινοποιείο Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών
Ιωαννίνων, Ζίτσα Ιωαννίνων. Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Νάουσσα
--Ερευνητές Εργαστηρίων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εργ. Βιολογικής Χημείας: Θ. Φώτσης,
Εργ. Γενικής Βιολογίας: Ε. Ρούσσου,
Εργ. Μικροβιολογίας: Χ. Παπαδοπούλου,
Εργ. Βιοχημείας: Κ. Δραίνας, Μ. Σακαρέλλου, Α.Τσελέπης
Εργ. Αναλυτικής Χημείας: Μ. Προδρομίδης

 

ΔΙΕΘΝΩΣ


--P.F. Fox, Department of Food Chemistry, University College Cork,
Ireland
--A.Vaughan-Martini, Sezione Microbiologia Applicata, Dipartimento
di Biologia Vegetale e Biotechnologie, and researchers from the
Sezione di Technologie e Biotechnologie degli Alimenti,
Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita di Perugia, Italy
--J. M. Oliveira, Department of Biological Enginnering, University of
Minho, Braga, and researchers from the CVRVV (Viticulture
Commission of the Vinho Verte Region), Porto, Portugal